Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ GREASE GUARDIAN

ΑΠΛΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ 
ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

για μικρές επιχειρήσεις εστίασης

GREASE GUARDIAN 
σειρά GT




  • Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 πάχους 1,2mm για τους GT 1 και GT2 και 1,5mm για το GT3, το GT4 και το GT5.
  • Ειδικά σχεδιασμένος για τοποθέτηση κάτω από τους νεροχύτες (GT1 & GT2)
  • Διαθέτει ανοξείδωτο καλάθι συγκράτησης στερεών,στεγανό καπάκι που ασφαλίζει με μεταλλικά κλιπ που ανοίγει και αφαιρείται εύκολα.
  • Διαθέτει βάνα αδειάσματος για διευκόλυνση του καθαρισμού
  • Ιδανικός για επιχειρήσεις εστίασης που παρασκευάζουν έως 50 μερίδες την ημέρα



 



ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
 GREASE GUARDIAN σειρά D_

 Ο διαχωρισμός του λίπους γίνεται σε τρία στάδια
  1. Συλλογή Στερεών: Το ακάθαρτο νερό εισέρχεται από το σωλήνα εισόδου όπου τα στερεά κατακρατούνται σε ένα αφαιρούμενο καλάθι συλλογής στερεών. Στη κορυφή υπάρχει ένα καπάκι που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αυτό το καλάθι.
  2. Διαχωρισμός Λίπους: Το νερό που περιέχει λίπη και έλαια εισέρχεται στον θάλαμο συλλογής. Τα ελαφρότερα λίπη και έλαια ανεβαίνουν αμέσως στην επιφάνεια και παραμένουν παγιδευμένα.  Το καθαρό νερό βγαίνει από το θάλαμο συλλογής και κατευθύνεται στην αποχέτευση.
  3. Αυτοκαθαρισμός & Απομάκρυνση Λίπους : Μια αντίσταση που βρίσκεται μέσα στο θάλαμο ενεργοποιείται από τον χρονοδιακόπτη και θερμαίνει τα λίπη. Τα ρευστοποιημένα λίπη κολλάνε στην επιφάνεια ενός τροχού και έτσι μεταφέρονται στο αυλάκι εξόδου,αφού καθαριστούν από ένα μηχανισμό δυο καθαριστήρων.Στην συνέχεια κατευθύνονται έξω από το θάλαμο,μέσα σε ένα δοχείο συλλογής λίπους. 
 Χαρακτηριστικά:
  • Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου: Κατασκευασμένος με προκαθορισμένη λειτουργία και εφεδρική μπαταρία(ΙΡ 65). Οι τέσσερις κυκλικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν χειροκίνητα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη.
  • Ηχητική ειδοποίηση: Στην περίπτωση που ο λιποσυλλέκτης δεν έχει συντηρηθεί για διάστημα 24 ωρών καθώς επίσης και αν το καπάκι της μονάδας δεν εφαρμόζει κατάλληλα θα σημάνει ηχητική ειδοποίηση.
  • Τηλεχειρισμός (προαιρετικά): Ο συγκεκριμένος προαιρετικός εξοπλισμός μπορεί να βοηθήσει το προσωπικό ή το μηχανικό να ελέγχει το λιποσυλλέκτη οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο.