Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ WiFi MOMIT HOME

Σας παρουσιάζουμε τον ασύρματο θερμοστάτη εξοπλισμένο με ευφυή συστήματα τεχνολογίας και ένα καινοτόμο σχεδιασμό που μαθαίνει από εσάς κάθε μέρα,για να σας προσφέρει την άνεση μέσα στο σπίτι σας.
Χρησιμοποιεί τις καταναλωτικές σας συνήθειες για να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου για κάθε εποχή.


Ο νέος θερμοστάτης momit Home είναι μετακινήσιμος ώστε να μπορείτε να τον πάρετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε,να αλλάξετε την θέση του όσο συχνά θέλετε και να ασκείτε απομακρυσμένο έλεγχο.
Με ένα κλικ,παίρνετε τον έλεγχο του θερμοστάτη σας momit Home.


Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε με το κινητό σας,είτε από τον υπολογιστή σας,είτε από το tablet σας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη
■App store
■Google play
■BlackBerry App World
■Windows Store

Με την νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την momit,μπορείτε να εγκαταστήσετε όσους θερμοστάτες θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας.
Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου.χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το δωμάτιο που θα ελέγχει το σύστημα θέρμανσης.
Μέσω του συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού ο θερμοστάτης momit Home γνωρίζει όταν είστε μακριά από το σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση αυτόματα,αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση.
Με αισθητήρα παρουσίας ο θερμοστάτης ανιχνεύει ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι και απενεργοποιεί την θέρμανση μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.
Ξεχάστε τις ανησυχίες σας,ο θερμοστάτης φροντίζει για σας και σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας.

■Ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
■Αποθηκεύει στατιστικά στοιχεία για την κατανάλωση ενέργειας
■Εύκολος χρονοπρογραμματισμός
■Υπολογίζει το μέσο χρόνο που χρειάζεται το σπίτι σας για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία,βελτιστοποιώντας το χρόνο που απαιτείται για να επέλθει η ιδανική θερμοκρασία.
■Στατιστικά στοιχεία παρέχοντας συγκριτικά δεδομένα εσωτερικής/εξωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας και της εξοικονόμησης ενέργειας που έχει επιτευχθεί.
■Πρόβλεψει καιρού
■Πρόγραμμα διακοπών
■Μελλοντικά μοντέλο με εντολή ψύξης