Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ VALSIR TROPEA S


Πλεονεκτήματα καζανακίου Tropea S Valsir:


* Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το καζανάκι , έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση ηχητικών δονήσεων.

* Το Tropea S είναι το μοναδικό καζανάκι στη αγορά
, το οποίο διαθέτει φλοτέρ και διακόπτη πλήρωσης κορυφαίας απόδοσης, σχεδιασμού και ηχομόνωσης. Τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα βάσει του πρότυπου ISO EN 3822, κλάση Ι, όσον αφορά στα επίπεδα θορύβου, τόσο στα 3 όσο και στα 5 bar.

* To Tropea S προσφέρεται προσυναρμολογημένο, με σκοπό την ευκολότερη και γρηγορότερη εγκατάσταση του.

* Το περιστρεφόμενο ρακόρ τροφοδοσίας, απλοποιεί την εγκατάσταση του καζανακίου.

* Ο μηχανισμός εκκένωσης, παντεταρισμένος από την Valsir, εξασφαλίζει το σωστό καθαρισμό οποιουδήποτε τύπου λεκάνης.

* Προσφέρεται με τους ακόλουθους τρόπους λειτουργίας: μηχανική εκκένωση, αέρος, ηλεκτρονική, συνδυασμό ηλεκτρονικής και μηχανικής εκκένωσης ή μηχανικής και αέρος ταυτόχρόνως.

* Τα λαστιχένια εξαρτήματα είναι σύμφωνα με τον κανονισμό EN 681/WC, και εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στις χημικές ουσίες.

* Η ποσότητα νερού εκκένωσης μπορεί να ρυθμιστεί στα 6/3  4,5/3 και 4/2 λίτρα, σύμφωνα με τα όσα απαιτούνται από τις αρχές των Πράσινων Κτιρίων.

* Η χρήση του Tropea S μπορεί να συνδυαστεί με το Ariapur, το σύστημα αναρρόφησης των οσμών από το χώρο ή απ'ευθείας από τη λεκάνη (WC)

* To Tropea S προσφέρεται στα εξής μοντέλα : εντοιχισμού για απλή λεκάνη, Fixsystem, Block S90 και Block αυτοστηριζόμενου για κρεμαστή λεκάνη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των τύπων εγκατάστασης.

* Η γκάμα πλακών χειρισμού του Tropea S (ίδια με αυτές του Tropea 3) είναι πολύ μεγάλη για την κάλυψη όλων των αναγκών εγκατάστασης και προτιμήσεων.