Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Η θερμοστατική μπαταρία ντουζιέρας αποτελεί ουσιαστικό μέρος ενός καλά σχεδιασμένου ντους. Ασφαλής, άνετη και οικονομική, εξασφαλίζει τη μέγιστη απόλαυση στο ντους, ενώ προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τον κίνδυνο εγκαύματος.




Τι είναι η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου;

Η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου διατηρεί συγκεκριμένη θερμοκρασία στο νερό κατά τη διάρκεια του ντους σας. Σας προστατεύει από ξαφνικές αλλαγές στην παροχή νερού στο ντους, οπότε, ακόμα και αν κάποιος τραβήξει το καζανάκι ή ανοίξει τη βρύση της κουζίνας η θερμοκρασία του ντους θα παραμείνει η ίδια.

Πώς λειτουργεί η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου;

Η θερμοστατική μπαταρία αναμειγνύει το ζεστό και κρύο νερό στην προ-επιλεγμένη θερμοκρασία και αντιδρά άμεσα σε οποιεσδήποτε αλλαγές στην πίεση ή τη θερμοκρασία του νερού με την εκ νέου προσαρμογή του συνδυασμού ζεστού και κρύου νερού. Εάν υπάρξει πρόβλημα στην παροχή κρύου νερού, η θερμοστατική μπαταρία κλείνει αυτόματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου προσφέρει τρία βασικά πλεονεκτήματα: ασφάλεια, άνεση και οικονομία.
  • Ασφάλεια – Η προ-επιλεγμένη θερμοκρασία νερού παραμένει σταθερή για όλη τη διάρκεια του ντους, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης εγκαυμάτων από ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας και δε θα εκπλαγείτε εάν η θερμοκρασία πέσει κατακόρυφα. Με την τεχνολογία GROHE CoolTouch® η εξωτερική επιφάνεια δεν είναι ποτέ πάρα πολύ καυτή στην αφή.
  • Άνεση – Οι θερμοστατικές μπαταρίες μπάνιου διατηρούν την προ-επιλεγμένη θερμοκρασία νερού, αφήνοντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ντους σας. Εάν θέλετε να σταματήσετε το νερό (π.χ. για να βάλετε σαμπουάν στα μαλλιά σας), ο θερμοστάτης θα βρει αυτόματα την ίδια ακριβώς θερμοκρασία όταν ξεκινήσει και πάλι τη ροή.
  • Οικονομία – Εγκαταστήστε μια θερμοστατική μπαταρία μπάνιου και θα μπορείτε να εξοικονομείτε νερό και ενέργεια. Χάρη στην αποτελεσματικότητα τους, η θερμοστατική μπαταρία μπάνιου κάνει απόσβεση πολύ γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή εξοικονόμησης νερού που διαθέτουμε, για να μάθετε ακριβώς πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε.
Χάρη στην εξαιρετική απόδοση τους και την τεχνολογία GROHE TurboStat®, οι θερμοστατικές μπαταρίες ντουζιέρας έχουν αναδειχθεί πρώτες σε διάφορες ανεξάρτητες δοκιμές.
Την χρειάζομαι;
Ναι, αν θέλετε την τέλεια θερμοκρασία νερού και ένα ασφαλές και άνετο ντους για όλους στο σπίτι. Η θερμοστατική μπαταρία ντουζιέρας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα νοικοκυριά με παιδιά ή ηλικιωμένους, το δέρμα των οποίων είναι πιο λεπτό και επομένως ο κίνδυνος εγκαύματος μεγαλύτερος.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι θερμοστατικών μπαταριών ;
Ναι, ο GROHE προσφέρει πολλά διαφορετικά μοντέλα για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις στο ντους. Οι εντοιχιζόμενες και οι εξωτερικές θερμοστατικές μπαταρίες μπάνιου/ ντουζιέρας προσθέτουν αξία σε κάθε τιμή, ενώ τα κομψά σχέδια, εναρμονίζονται με τις σειρές μπαταριών GROHE.

Στα συστήματα ντους υπάρχουν αρκετά θερμοστατικά μοντέλα.